Toch nog even een berichtje in de maand december! Sinterklaas is alweer het land uit en de drukte voor Kerst is begonnen. De maand december geeft vaak stress binnen de familie. Ik ben er van bewust dat het voor de één een uitbundig Kerstfeest kan zijn en voor de ander zal deze maand meer stress opleveren omdat je hier volgens jou niet aan kan voldoen. 

In deze tijd van het materialisme zijn de verwachtingen en de teleurstellingen vaak aanwezig omdat de Kerst wordt gezien als een feest met cadeaus, uitgebreid eten en versieringen. Niet iedereen kan zich dit veroorloven. Laten we er met zijn allen bij stilstaan dat we vooral aan elkaar denken en om elkaar geven. Wees tijdens deze dagen van Kerst en Oud en Nieuw begripvol en lief voor elkaar.

Door geen verwachtingen te hebben van je puber levert het misschien wel verwondering en verassingen op. Dat is iets wat ik jullie allemaal gun!

Ik wens iedereen op zijn eigen manier een gezellige Kerst toe en laten we er in 2022 een stralend, mooi jaar van maken met een liefdevolle verbinding met je puber.