Voor alle vrouwen en in het bijzonder voor alle moeders met pubers.

Vandaag is het internationale vrouwendag.

Een dag om even stil te staan hoe belangrijk jij bent als vrouw en moeder.Jij mag er zijn, vooral in deze lastige tijden tijdens de corona periode.

Veel moeders werken thuis, hebben de zorg voor de kinderen en het huishouden, best wel veel. Wees daarom speciaal vandaag lief voor jezelf. Neem even de tijd voor jezelf.

Heb je ook een puber in huis dan is je taak vaak nog zwaarder. Hoe ga je daarmee om, wat doet het met jou.

Van mij krijgen jullie vandaag allemaal een complimentje Ga ervan uit dat je het goed doet en dat je niet alleen bent.

We gaan allemaal naar de kapper, schoonheidsspecialiste, pedicure en veel van ons ook naar de nagelstudio. Fijn dat dit weer kan. Allemaal om ons weer even mooi te voelen. Nou ja aan de buitenkant dan. We proberen gezond te eten en proberen te sporten, om ook ons innerlijk goed te voelen. Maar om je echt goed te voelen is het nodig om ook aan je eigen innerlijke ik te werken. Dit is echt een lastige om alleen te bereiken. Daarom ben ik er voor jou!

Heb je moeite met de omgang met je puber, maakt hij/zij je onzeker en raak je je zelfvertrouwen kwijt, neem dan contact met mij op.

Samen kun je meer dan alleen. Met mijn deskundigheid en ervaringen ga ik je helpen om weer die stralende, vitale mooie vrouw te worden zodat je weer krachtig in het leven staat.

Gun jezelf dit !  Je kunt mij per email of telefonisch bereiken:

Email: info@yourbetterlife.nl

mobiel 06 18749452