Coaching

Familie

Wil jij ook coaching met je familie, puber, partner en/of jullie andere kinderen?

 

Dan is dit pakket voor jou!

 

Wil jij ook weer samen met je puber het thuis gezellig hebben? Weet jij het even ook niet meer hoe je de balans houdt in het gezin met je partner en/of de andere kinderen? Drukt het gedrag van je puber ook zo op het welzijn van jouw gezin? Wil jij ook samen met je partner aan de slag om weer in een goede verbinding te komen met je puber? Is je puber de weg even kwijt? Hoe ga je daar als gezin mee om? Wil je als moeder, vader, bonusmoeder, bonusvader of puber samen weer een hecht gezin worden?

 

Met familie coaching kan ik jullie helpen door te luisteren naar jullie als ouders en ook naar je puber om meer inzicht te krijgen. Deze gesprekken voer ik graag in een ontspannen, gezellige en open sfeer.

Laat mij weten waar het bij jullie knelt. Samen gaan we dan kijken hoe jullie hieruit kunnen komen. Daarvoor zijn verschillende methodes en oefeningen om jullie allemaal een andere positievere kijk op het knelpunt te geven. Daar komen vaak mooie oplossingen uit voort.

 

Wil je eerst samen met je partner een coachingtraject ingaan? Dat is natuurlijk ook mogelijk.

Met mijn persoonlijke begeleiding krijg je nieuwe inzichten die jullie relatie samen en met je puber ten goede kunnen komen.

Interesse in coaching als gezin bij Your Better Life? Neem gerust contact op. Ik help je graag nieuwe inzichten te ontdekken. Een mooie ervaring om positief, stralend en in een goede verbinding te zijn met je familieleden.

Het eerste gesprek is gratis.

Is er een klik tussen ons, dan werk ik als volgt.

  • Er volgt een intake gesprek van 1 uur
  • Het uitwerken van het stappenplan 1 uur
  • Eerste 3 maanden, elke 14 dagen 1 sessie van 30 minuten 
  • Vanaf maand 4 elke maand 1 sessie van 30 minuten 
  • Alle gesprekken zijn ook online mogelijk

Ik reken 45 euro per 30 minuten.

De reiskosten worden in rekening gebracht, deze zijn 0,20 eurocent per kilometer. Deze worden berekend via de ANWB routeplanner.

Dit is een indicatie van hoe het stappenplan eruit kan zien. Op verzoek kun je altijd een bij jouw situatie aangepaste begroting ontvangen.

Ik ben BTW plichtig, de prijzen zijn exclusief BTW.

Gun jezelf dit goud!

Gratis kennismakingsgesprek

Nu is het moment om in jezelf te investeren.
Zorg ervoor dat deze veranderingen jou winst gaan geven. Hoe mooi is dat!
Het eerste gesprek kost je niets, dit is ook online mogelijk. We gaan eerst samen kijken of wij een klik hebben. Daarna maken we een stappenplan. 

Your Better Life Company  |  info@yourbetterlife.nl  |  06 18749452  |  KvK nr 32166207  |  BTW nr NL001472107B49