Aanbod

Zoek jij balans en verbinding met je puber? Een coaching traject is dé oplossing.

Pubers hebben een puberbrein, dat denkt en werkt anders dan dat jij als moeder zou willen, de hormonen schieten alle kanten op en ze hebben vaak een hele eigenwijze wil. Als moeder heb je het niet makkelijk. Je wordt erg op de proef gesteld en je herkend vaak je eigen kind niet meer. Dat doet wat met je. Je wordt emotioneel,  weet geen raad met situaties, dingen bespreekbaar maken lukt niet, daar hebben deze pubers geen tijd en geen zin in, ze luisteren gewoon niet. En zo kunnen we nog even doorgaan. Je hele zelfstandige eigenbeeld brokkelt langzaam af. Totdat je energieloos, verdrietig en moedeloos bent. Het is heel logisch dat je als moeder hier niet altijd tegen bestand bent. Niets doen is geen optie, je zult hier de nodige stappen in moeten maken anders veranderd deze situatie niet. 

Wat zou het fijn zijn als je de energie hebt,

meer weet hoe je om moet gaan met je puber en daarnaast nog een mooie stralende vitale vrouw bent die gezellig is en weer lachend in het leven staat. Nog belangrijker, weer kan lachen met je puber. Mijn focus als leefstijlcoach richt zich opde persoonlijke groei en bied jou nieuwe inzichten en handvaten om verandering in je leven te bregen. Eenmaal in balans kun je de puber begrijpen weet je hoe te reageren en kun je de verbinding weer opbouwen. En het aller belangrijkste, je bent als moeder en vrouw weer zelfverzekerd, sterk weerbaar. Wil jij dit ook? Vraag dan vrijblijvend een gesprek aan! 

Laat mij je helpen met weer in balans te komen

Wat mag je van mij verwachten

Je weerbaarheid  gaat omhoog en je  krijgt veel meer verbinding met je puber. Geloof mij, ook ik heb de ervaring met een puber gehad, welke niet makkelijk was. Als ik toen had geweten wat ik nu weet zou dat een stuk makkelijker zijn geweest. Met personal coaching, gefocust op persoonlijke ontwikkeling, hoef je mijn ervaring niet te delen, maar weet je wel wat je zelf moet gaan doen.

Nu is het mijn beurt om al mijn kennis aan jou door te geven. Ik kan goed luisteren en samen gaan we op zoek naar de knelpunten, laat mij je begeleiden en coachen zodat je zelf tot inzicht komt dat je een mooie, sterke stralende vitale vrouw bent, je eigen waarden en normen kent en dat je ook nog een mooie verbinding hebt met je puber. Samen met je puber lachen, elkaar waarderen en komen tot een gelijkwaardigheid. Hoe mooi is dat. Het is goud waard.

Coaching

Coaching voor moeders

Coaching voor pubers

Coaching voor familie

Gun jezelf dit goud!

Gratis kennismakingsgesprek

Nu is het moment om in jezelf te investeren.
Zorg ervoor dat deze veranderingen jou winst gaan geven. Hoe mooi is dat!
Het eerste gesprek kost je niets, dit is ook online mogelijk. We gaan eerst samen kijken of wij een klik hebben. Daarna maken we een stappenplan. 

Your Better Life Company  |  info@yourbetterlife.nl  |  06 18749452  |  KvK nr 32166207  |  BTW nr NL001472107B49