fbpx

Over mij

Welkom

Sporten zonder de juiste voeding en levensstijl heeft geen rendement. Verdiepen in voeding en mentale training heeft bij mij bijgedragen om op top-niveau te blijven. Dit heeft uiteindelijk geleid tot een gezonder en energieker leven. De veranderingen waren zichtbaar en op verzoek van anderen kond ik hen adviseren met een positief resultaat!

In het huidige coaching traject bundel ik mijn ervaringen samen. De verschillende onderdelen worden besproken, want alleen voeding en training is niet voldoende. Het moet ondersteund worden door een vernieuwing van denken. Het programma verbetert het beter begrijpen van jezelf, neemt het spanningsveld van eventuele gewichtsproblemen weg en zorgt voor een algemeen tevredenheidsgevoel.

Niemand is hetzelfde, iedereen is anders. Wat voor de een werkt, werkt niet voor de ander. Ik help je graag om samen uit te zoeken wat voor jou werkt!

Charmaine coach

Vijf jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met sporten op hoog niveau. Tijdens mijn voorbereidingen voor wedstrijden werd ik steeds bewuster van mijn eigen lichaam. Mijn figuur veranderde, maar ook mijn huid verbeterde, had meer energie en voelde mij fitter.

Voordat ik hiermee begon voelde ik mij niet lekker in mijn lichaam en was ook mentaal niet happy. Elke dag keek ik in de spiegel en wenste dat op een dag al mijn acne weg was. Al zou dit maar voor één dag zijn. Gelukkig is die dag gekomen en niet voor één dag! Dit geldt nu ook voor mijn gevoel van binnen. Bewegen en de juiste voeding hebben ervoor gezorgd dat ik van mijn acne af ben en het lichaam van mijn dromen heb.

Door mijn verandering kreeg ik steeds meer de vraag hoe ik dit heb gedaan. Ik gaf anderen advies en zag dat zij het gewenste resultaat kregen. Vanaf dat moment wist ik dat mijn eigen ervaring veel kon betekenen voor anderen om zich weer gezond, fit en happy te voelen.

Het doel is om bewust te worden van jouw eigen lichaam, want iedereen is uniek!

Before & After

Transformation Char

Mijn resultaten zijn niet voor even, maar voor de rest van jouw leven!