Over mij

Denise List

Ook ik heb deze puber ervaring

Als alleenstaande moeder met een dochter welke ik vanaf haar derde verjaardag alleen mocht opvoeden.

Nu is zij volwassenen en geeft mij zo een mooie feedback over haar opvoeding waardoor ik enorm ben gaan nadenken hoe ik andere vrouwen, alleenstaand of in een relatie, kan helpen. Mijn dochter was ook een echte puber. Maar toch zijn wij er samen uitgekomen en geeft zij aan dat ik een goede moeder was tijdens de pubertijd. Oprecht en rechtvaardig. Het leuke achteraf is dat ik nu pas besef hoeveel van haar vriendinnen in de puberteit juist naar mij kwamen met hun problemen. Ik kan goed luisteren en ben begripvol. Maar ook de moeders kon ik begrijpen. Vaak was ik de brug tussen moeder en dochter. En dat hielp. Hoe mooi is dat. Hier ben ik goed in, dit is mijn goud.

Mijn missie is altijd voorkomen is beter dan genezen.
Laat de puberteit voor beiden een mooie verbindende tijd worden.
Een prachtige basis voor de toekomst.

Als mensen mij omschrijven dan geven zij aan dat ik rustig overkom, oprecht, rechtvaardig en duidelijk ben.

Mijn missie is puur mijzelf te blijven

Vanuit mijn eenvoud, innerlijke rust, licht en zuiverheid het vertrouwen te geven om jou die rust en het thuis gevoel te geven waar jij wilt zijn.

Mijn verdieping in de relaties tussen moeder en puberkind is een continue proces waar ik veel plezier en veel energie in steek. Daarnaast zijn mijn eigen ervaringen ook van enorme waarde.

Ik ben een gecertificeerd integraal leefstijl & vitaliteit coach en deze opleiding heb ik bij de Mark Academy gevolgd. Het lijkt erop dat de zorgverzekeraars steeds meer openstaan om de veranderingen in de leefstijl op te nemen in de zorgverzekeringpakketten. Een mooie ontwikkeling.

Mijn kracht zit in het vooral goed te luisteren waar het bij jou knelt, de juiste begeleiding geven en coachen zodat jijzelf tot inzicht komt dat jij een mooie, sterke stralende vitale vrouw bent, die ontspannen de pubertijd beleeft en samen met haar/hem gaat lachen en genieten. Ik ben ervan overtuigd dat elke vrouw dit zichzelf moet gunnen. Een mooier cadeau kun je jezelf niet geven.

Laat het niet zover komen dat je telkens in een diep dal komt. Samen komen we tot een mooi resultaat. Kost wat tijd en energie om te veranderen, maar het resultaat is goud waard.

Gun jezelf dit goud!

Gratis kennismakingsgesprek

Nu is het moment om in jezelf te investeren.
Zorg ervoor dat deze veranderingen jou winst gaan geven. Hoe mooi is dat!
Het eerste gesprek kost je niets, dit is ook online mogelijk. We gaan eerst samen kijken of wij een klik hebben. Daarna maken we een stappenplan. 

Your Better Life Company  |  info@yourbetterlife.nl  |  06 18749452  |  KvK nr 32166207  |  BTW nr NL001472107B49