Coaching

Voor moeders en bonusmoeders

Wil je als vrouw de begeleiding en coaching voor jezelf houden om in verbinding te komen met je puber?

Vind jij de puberteit van je kind ook zo lastig? Weet jij ook niet meer hoe je moet reageren op de uitbarstingen van je puber? Wordt jij ook zo moedeloos van die discussies die eindigen in scheldpartijen, weglopen en met deuren slaan van je puber? Weet jij ook even niet meer hoe je met je puber moet praten? Hoe je om moet gaan met het niet willen luisteren van je puber?  Enzovoort…

Wil jij ook weer die sterke, vitale, stralende vrouw zijn? Wil jij ook weer lekker in je vel zitten en de voor jou goed voelende beslissingen nemen? Hoe mooi is dat jij weer een mooie verbinding hebt met je puber.

Dan is dit pakket voor jou.

Door middel van coaching leer ik vrouwen het mooie resultaat van een sterke, vitale, stralende vrouw te bereiken. Als vrouw zijnde herken ik jouw situatie en kan ik passende inzichten bieden die écht helpen. Ik herken de gevoelens en emoties die erbij komen kijken en met al mijn ervaringen kan ik als vrouwencoach ook jou helpen de sterke vrouw te worden die binnenin jou schuilt.

Samen met jou ga ik in gesprek en zal je begeleiden om jou ook dit te laten ervaren. Je blijft altijd zelf verantwoordelijk voor het bereiken van je doelen.

Als vrouwencoach ben ik er voor jou als moeder. Dan als moedercoach. Als moeder die haar eigen kind door de puberteit zag gaan, kan ik ook, naast de juiste methoden, mijn ervaringen inzetten om de brug te zijn tussen moeder en puber. Wil je weer genieten van jouw puber? Laat mij jouw persoonlijke coach zijn.

Naast jouw coaching zelf in verbinding komen met je puber.

Dit betekent dat je alle veranderingen en inzichten, zelf met je puber wil gaan bespreken, zonder mijn ondersteuning naar je puber toe. Ik doe een stapje terug als moedercoach en laat jou weer verbinding leggen met jouw puber. Wil jij zelf de regie behouden? Dan is deze vorm van coaching voor moeders voor jou gemaakt.

De gemiddelde duur van dit traject is tussen de 6 tot 18 maanden. Dit lijkt lang, maar veranderingen kosten tijd en je wens is dat deze veranderingen ook blijven. Geef dit de tijd.

Het eerste gesprek is gratis.

Is er een klik tussen ons, dan werk ik als volgt.

  • Er volgt een intake gesprek van 1 uur
  • Het uitwerken van het stappenplan 1 uur
  • Eerste 3 maanden, elke 14 dagen 1 sessie van 30 minuten
  • Vanaf maand 4 elke maand 1 sessie van 30 minuten
  • Alle gesprekken zijn ook online mogelijk

Ik reken 45 euro per 30 minuten.

De reiskosten worden in rekening gebracht, deze zijn 0,20 eurocent per kilometer. Deze worden berekend via de ANWB routeplanner.

Dit is een indicatie van hoe het stappenplan eruit kan zien. Op verzoek kun je altijd een bij jouw situatie aangepaste begroting ontvangen.

Ik ben BTW plichtig, de prijzen zijn exclusief BTW.

Gun jezelf dit goud!

Gratis kennismakingsgesprek

Nu is het moment om in jezelf te investeren.
Zorg ervoor dat deze veranderingen jou winst gaan geven. Hoe mooi is dat!
Het eerste gesprek kost je niets, dit is ook online mogelijk. We gaan eerst samen kijken of wij een klik hebben. Daarna maken we een stappenplan. 

Your Better Life Company  |  info@yourbetterlife.nl  |  06 18749452  |  KvK nr 32166207  |  BTW nr NL001472107B49