fbpx

Nertcha

Voelt zich weer happy in haar lichaam
NaamNertcha
BeroepVerpleegkundige
Begin gewicht75 KG
Gewicht nu60 KG
Kleding maat nu36/S
Nertcha boksen

Wat was de reden om te starten?

Mijn reden om te starten was, omdat ik niet het gewenste effect zag wat ik voor ogen had. Een mooi sportief lijf. (Social media doet ook veel daarin overigens)

Ik sportte veel en dacht zonder begeleiding van een voedingsdeskundige dat ik de juiste voedingsmiddelen tot mij nam. Echter zat ik niet lekker in mijn vel doordat ik me rotter ging voelen en in de spiegel niet tevreden was. Ik kwam zelfs aan en dat was niet in spiermassa.

Hoe heb je het traject ervaren?

Het traject heb ik als zeer prettig ervaren.
Ik kreeg inzicht in mijn voedingspatroon door een dagboek bij te houden. Daarnaast kreeg ik uitleg over het effect van bepaalde voedingsmiddelen zoals bijvoorbeeld zuivel en soep. Er was wekelijks een vast contactmoment maar ik kon ook tussendoor met vragen bij jou terecht.

Welk resultaat heeft het traject jouw gebracht?

Het resultaat wat het mij bracht was in zn totaliteit bewustwording van mijn lichaam en geest. Voeding/ gezonde leefstijl is the key voor een goede balans van lichaam en geest. Als ik nu naar mijzelf kijk ik de spiegel ben ik, in vergelijking met andere leeftijdsgenoten, tevreden. Ik zit happy in mijn vel.

Wat was jouw drive tijdens het traject?

Mijn drive was om mij weer prettiger in mijn vel te laten voelen.

Before
After