fbpx

Edwin

Voelt zich fitter dan ooit
NaamEdwin
BeroepKantoor
Begin gewicht90
Gewicht nu80
Kledingmaat nuMedium
Edwin in pak

Wat was de reden om het te starten?

De reden om het traject via ‘better life coaching’ te starten was gelegen in de omstandigheden dat mijn motivatie om 3 tot 4 keer per week te sporten door een samenloop van omstandigheden onder druk was komen te staan. Enerzijds een drukke en hectische baan en anderzijds had ik moeite om een voor mij passende sportschool te vinden, ondanks het ruime aanbod in Den Haag/Voorburg e.o. Nadat ik in het Westen kwam wonen, trainde ik eerst bij Achmea Healthcenters naar volle tevredenheid, enkel dit ging failliet in 2014. Het lukte dan ook niet mijn doelstellingen (vetverbranding, meer spiermassa) te bereiken. Daarop heb ik mij tot Charmaine gewend.

Hoe heb je het traject ervaren?

In feite een ontluisterende ervaring. Het trainingsschema en de trainingsfrequentie werden snel op orde gebracht, doch de meeste winst bleek te behalen uit een vrij rigoreuze aanpassing van mijn voedingspatroon. Niet dat ik veel ongezonde dingen tot me nam, maar koolhydraten zijn fors aangepakt: brood, aardappelen en dergelijke verdwenen uit het voedingspatroon en dat alles leidde al snel tot resultaat met een lager vetpercentage en meer spiermassa. Het grootste en ook onverwachte effect was een hele andere mindset over trainen, voeding en zeker ook de prioritering: nu is een trainingsavond een trainingsavond, klaar. Daar komt geen meeting, social event of wat dan ook meer tussen. Het traject heb ik heel positief ervaren en zeker gezien de aanpak op maat die Charmaine hanteert. Charmaine onderscheidt zich door kennis van zaken en maatwerk, waarbij Charmaine zich toegewijd en grondig verdiept in de klant en daarop ook haar adviezen afstemt. Verder is Charmaine een uitermate plezierige en prettige persoonlijkheid in communicatie en omgang.

Welk resultaat?

Enerzijds focus op trainen en voedingspatroon: momenteel staan 4 trainingen in de planning, waarvan 2x boksen, 1x krachttraining en 1x Personal Training. De planning wordt strak gehanteerd en het voedingspatroon is structureel aangepast. Verder: fysiek sterker, fitter, 9 kg afgevallen.

Wat was jouw drive?

De drive was en blijft onnavolgbaar.

Before
After