fbpx

Danny

Heeft meer spiermassa gekregen
NaamDanny
BeroepMonteur
Begin gewicht103 KG
Gewicht nu80 KG
KledingmaatMedium/Large
Danny face

Wat was de reden om te starten?

Een aantal jaren geleden ben ik gestopt met roken.¬†Wat dan met veel mensen gebeurt is dat zij gaan eten, heel veel eten. Dat gebeurde ook met mij. Het eten was niet altijd gezond en mijn bijnaam was dan ook “Bolle”. Ik kwam 25 kilo aan en woog op mijn zwaarst 103 KG. Zelfs de veters vast maken van mijn schoenen ging moeilijk.

Hoe heb je het traject ervaren?

Nadat ik had gehoord wat Char deed heb ik contact opgenomen en een gesprek gehad met Char wat al leuk was omdat ik Char via vader ken.
Zij vertelde mij dingen over voeding waar ik nog nooit over had gehoord en wat het allemaal doet met mijn lichaam. Char weet gewoon zoveel over eten en sporten echt een topper. Ik ben zo goed geholpen en ik heb veel nieuwe info gehad over eten. Mijn lichaam heeft veel moeten lijden vanaf mijn 17e tot mijn 44e jaar.

Welk resultaat heeft het traject jouw gebracht?

Ik ben onder tussen door Char heel gezond gaan leven en ik heb mega veel energie. Ik zou het je zeker aanraden.

Wat was jouw drive tijdens het traject?

Mijn drive was eigen dat ik het natuurlijk heel graag mijn leven gezonder wilde leven. Daar heeft Char mij erg goed meegeholpen door de informatie die zij heeft gegeven. Mijn lichaam veranderde en ik kreeg meer energie. Ik ben onder tussen 48 jaar en weet heel goed dat ik geen 18 meer ben, maar een gezond leven kan ik iedereen aanraden.

Before
After