fbpx

Persoonlijk voedingsplan

De basis van gezondheid

De juiste voeding is de basis van een gezond, gelukkig en fit leven. Weet wat je eet. Goed in je lichaam voelen begint bij voeding.

Voeding is erg belangrijk en men merkt steeds meer hoeveel voeding invloed heeft op de gezondheid. Niet alleen op de gezondheid, maar ook op het zelfvertrouwen. Gezonde voeding zorgt voor een goed gevoel.

Maar wat is gezonde voeding? Gezonde voeding is wat jouw lichaam een goed gevoel geeft. Dit is voor iedereen anders. Een voedingsplan op maat is de beste methode om jouw doelen te behalen.

Na het invullen van het inschrijfformulier wordt er een persoonlijk voedingsplan opgesteld. Het voedingsplan is bedoeld om jou bewuster te maken van jouw lichaam.

STAP 1

Ontdekken

STAP 2

Begrijpen

STAP 3

Doorzetten

STAP 4

Liefde voor gezonde voeding

Verschillende onderdelen

Recepten
Supplementen
Variatie

Regelmatig overleg

Onze 1-op-1 voeding coaching is een belangrijk onderdeel om verbetering aan te brengen, het doel te bereiken en in stand te houden.

Tips & Tricks

Sneller jouw doelen behalen.

Ervaringen

Super bedankt voor je inspirerende inzichtelijke woorden. Ik ben blij met het resultaat en volg nog steeds mijn schema. Ik dacht dat ik goed bezig was met sporten, bijna dagelijks maar ik zag geen resultaat en voelde me niet goed. Voeding doet echt zoveel met lichaam en brain. Ik voel me 10 x beter door hier bewuster mee om te gaan. Dit allemaal dankzij jouw coaching. I’ts a way of life!

Nertcha

Charmaine geeft het juiste advies op maat en zet jezelf aan het denken en handelen voor een mooi resultaat. Het maakt daarbij weinig verschil of het beoogde resultaat gaat over afvallen, meer spiermassa, meer conditie. De persoonlijke aanpak van Charmaine zal leiden tot een andere mindset voor een gezonde en gebalanceerde levensstijl waarbij je uiteindelijk zelf die resultaten kunt behalen die je wenst. Jarenlange ingesleten gewoonten verdwijnen, puur door een andere kijk op zaken. Charmaine verliest daarbij nooit de persoon uit het oog. Ik zal nog lang de vruchten plukken van Charmaine´s personal coaching.

Edwin

Prijzen

VOEDINGSTRAJECT

199,00

PER MAAND
  • Intake: vet- en gewichtsmeeting, startfoto’s
  • Persoonlijk voedingsschema (incl. aanpassingen)
  • Voedingslijst
  • Voedingsdagboek
  • Fotovergelijking
  • Wekelijks online contact moment
  • Toegang tot de Tips & Tricks pagina
  • Onbeperkt vragen stellen per e-mail/whatsapp

* Afhankelijk van het gekozen pakket kunnen de prijzen veranderen. Voor meer informatie neem contact op.