fbpx

Mindset programma

Positief leren denken

Positief denken zorgt voor minder stress, beter resultaat en dromen waar maken. Gelukkig zijn is het hebben van een positieve mindset.

Het hebben van een positieve gedachtegang is niet alleen fijn voor jezelf, maar ook voor de omgeving om jou heen. Positief denken heeft een goede invloed op het lichaam en zorgt ervoor dat je jezelf energiek voelt.

Elke dag opstaan met een goed gevoel. Dat is toch wat iedereen wilt? Jouw dromen werkelijkheid maken en genieten van de weg ernaar toe. Een positieve mindset zorgt hiervoor.

Door het mindset programma kom jij erachter hoe jouw gedachtegang is, hoe anderen jouw gedrag/gedachtegang ervaren en hoe jij zelf alles kunt bereiken.

Na het invullen van het intake formulier starten wij samen met het mindset programma.

STAP 1

Bewust

STAP 2

Ontdekken

STAP 3

Positief denken

STAP 4

Toepassen

Verschillende oefeningen

Meditatie
Mindfulness
Opdrachten

Regelmatig overleg

Onze 1-op-1 voeding coaching is een belangrijk onderdeel om verbetering aan te brengen, het doel te bereiken en in stand te houden.

Tips & Tricks

Sneller jouw doelen behalen.

Ervaringen

Charmaine motiveert je tot het maken van stappen om meer zelfvertrouwen te creëren. Ze heeft een passie om mensen mentaal en fysiek te helpen door je uit de put te halen waar je denkt vast te zitten. Ik heb goede open gesprekken met haar gehad en ze heeft me geholpen met bepaalde visies over mijn relatie, werk en studie… Maar ze heeft vooral het geloof in mijzelf aangewakkerd en daar ben ik super dankbaar voor! ik zie dat zij zelf de afgelopen jaren gegroeid is tot een volwassen vrouw met een focus en een doel voor ogen, waarmee zij andere vrouwen kan inspireren. Daar steun ik haar volledig in net zoals dat zij ieder ander het gunt om gelukkig te zijn over zichzelf.

Soe

Prijzen

MINDSET TRAJECT

199,00

PER MAAND
  • Intake:  30 min energy boosting gesprek (incl. handmassage) & startfoto’s
  • Opdrachtenboek
  • Werkboek
  • Gevoelsdagboek
  • Fotovergelijking van het gezicht
  • Wekelijks online contact moment
  • Toegang tot de Tips & Tricks pagina
  • Onbeperkt vragen stellen per e-mail/whatsapp

* Afhankelijk van het gekozen pakket kunnen de prijzen veranderen. Voor meer informatie neem contact op.