fbpx
Krachtig

Krachtig

Je bent krachtig als je doorzet.

Hoe vaak heb je wel niet op een punt gestaan dat je dacht: pff … laat ook maar, het heeft toch geen zin. Afgelopen jaar hebben Miguel en Char hier meerdere malen mee te maken gehad.

Voor Char was het vooral tijdens haar wedstrijdvoorbereiding. Mijn fysieke vooruitgang ging niet zoals ik dat het liefst zag. Mijn benen zijn altijd al mijn knelpunt geweest. Mijn benen worden niet droog genoeg. Hoeveel cardio ik ook doe, hoe laag ik ook zit in mijn voeding mijn benen worden maar niet droog. Het frustreerde mij zo erg dat ik de wedstrijd wilde afzeggen. Toch bedacht ik mij en zette ik door. Want je bent krachtig als je doorzet.

Voor Miguel was het om zijn huid te verbeteren. Ik heb al heel lang last van uitslag op mijn rug/schouders en op mijn gezicht. Ik heb veel dingen moeten proberen om erachter te komen waar die uitslag vandaan kwam. Naarmate ik meer dingen probeerde hoe moedelozer ik werd, omdat ik maar geen resultaat zag. Ik ben meerdere keren naar doctoren geweest, van alles uit mijn voeding weggelaten, verschillende zepen/geen zeep, noem het maar op. Tot ik een intolerantietest tegen kwam op het internet. De resultaten die hieruit kwamen had ik nooit verwacht. Dat dit mijn uitslag zou veroorzaken? Ik kan dus bijvoorbeeld niet tegen rijst of ei. Iets wat ik de hele tijd at i.v.m. de voorbereiding voor de wedstrijden. Toen ben ik gestopt met de dingen waar ik intolerant voor ben en ja hoor! De uitslag wordt minder. Zo zie je maar dat je nooit moet opgeven en gewoon moet doorzetten als je iets wil bereiken!

Die kracht ontstaat wanneer je het accepteert zoals het is. Wanneer je er alles aan hebt gedaan om het zo goed mogelijk te krijgen en dat is de beste versie van jezelf zijn. Vergelijken met anderen is zinloos, want we zijn allemaal anders. Je kunt namelijk geen appels met peren vergelijken. Daarom is het belangrijk te weten wat de reden is waarom je iets doet. Dat geeft je motivatie en zorgt er voor dat je doorzet.

Vraag jouw adviesgesprek aan en laten we samen kijken naar wat jou kracht geeft. Klik hier om jouw gratis adviesgesprek in te plannen.

 

 

 

Write a comment