fbpx

Diensten

Onze werkwijze

Stap 1 – Het kennismakingsgesprek. Dit gesprek duurt 30 minuten en vind telefonisch of bij ons in de praktijk plaats. Tijdens het gesprek maken wij kennis met elkaar, want de beste resultaten komen voort uit een goede samenwerking. Zijn wij jouw coaches en ben jij onze klant? Wij laten jou kennismaken met ons, ons bedrijf en maken graag kennis met jou!

Stap 2 – Het journeyplan. Er is een klik en wij gaan van start in onze praktijk. Het plan is een gericht stappenplan (plan van aanpak), want een droom zonder duidelijk plan blijft altijd maar een droom.

Tijdens het maken van het plan bespreken wij jouw leefstijl & situatie op dit moment, wat jouw doelen zijn, welk traject hier het beste bij past en de weg van dit traject(van A t/m Z). Het journeyplan duurt 45 minuten.

Stap 3 – Het coaching traject. Je besluit met ons samen te werken om de beste versie van jezelf te worden. Het coaching traject start op zondagavond. Waarom zondag? Ter voorbereiding voor maandag.

Tijdens het coaching traject hebben wij elke week contact, want wij zwemmen met je mee. Wij hebben dezelfde weg afgelegd om de beste versie van onszelf te worden, dus wij weten hoe het voelt. De duur van het traject is afhankelijk van jouw leef situatie nu en jouw doelen.

Stap 4 – De beste versie van jezelf award. Je hebt het traject voltooid en daar zijn wij net zo trots op als jij dat bent. Daarvoor belonen wij jou met een award, zodat je elke dag herinnert wordt welke weg je heb afgelegd om de beste versie van jezelf te zijn. De award verklappen wij pas als je het traject heb afgelegd. Daarbij krijg je ook tips mee om de beste versie van jezelf te blijven!

Werkwijze BLC

Hieronder vind je alle diensten van Better Life Coaching

Het is ook mogelijk om diensten te combineren

Journeyplan

Een gericht stappenplan