fbpx

Diensten

Mijn werkwijze

Stap 1 – Het kennismakingsgesprek. Dit gesprek duurt 30 minuten en vind telefonisch of bij mij in de praktijk plaats. Tijdens het gesprek maken wij kennis met elkaar, want de beste resultaten komen voort uit een goede samenwerking. Ben ik jouw coach en ben jij mijn klant? Ik laat jou kennismaken met mij, mijn bedrijf en maak graag kennis met jou!

Stap 2 – Het journeyplan. Er is een klik en wij gaan van start. Het plan is een gericht stappenplan (plan van aanpak), want een droom zonder duidelijk plan blijft altijd maar een droom.

Tijdens het maken van het plan bespreken wij jouw leefstijl & situatie op dit moment, wat jouw doelen zijn, welk traject hier het beste bij past en de weg van dit traject(van A t/m Z). Het journeyplan duurt 45 minuten.

Stap 3 – Het coaching traject. Je besluit met mij samen te werken om de beste versie van jezelf te worden. Het coaching traject start op zondagavond. Waarom zondag? Ter voorbereiding voor maandag.

Tijdens het coaching traject hebben wij wekelijks contact, want ik zwem met je mee. Ik heb dezelfde weg afgelegd om de beste versie van mezelf te worden, dus ik weet hoe het voelt. De duur van het traject is afhankelijk van jouw leef situatie nu en jouw doelen.

Stap 4 – De beste versie van jezelf award. Je hebt het traject voltooid en daar ben ik net zo trots op als jij dat bent. Daarvoor beloon ik jou met een award, zodat je elke dag herinnert wordt welke weg je heb afgelegd om de beste versie van jezelf te zijn. De award verklap ik pas als je het traject heb afgelegd. Daarbij krijg je ook tips mee om de beste versie van jezelf te blijven!